baglerrunden dokka 3dagersdopface

TCK avholder sitt årsmøte for 2020
Vi er inne i vanskelig tid, men nå begynner samfunnet veien tilbake til mer normale forhold. Fremtiden er usikker og kan fort endre seg igjen, noe vi selvfølgelig ikke håper.
Grunnet pandemien må vi i år ha påmelding til årsmøte.
Send din påmelding på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn, telefonnummer og mailadresse.
Skulle situasjon endre seg og vi ikke kan gjennomføre fysisk møte, vil vi sende ut innkalling til Teams. Derfor er det viktig at dere oppgir en operativ mailadresse.
Evt Teamsmøte vil gjennomføres på samme tidspunkt som fysisk møte.
  • Dato: Onsdag 9. Juni 2021
  • Tid: Kl. 19.00
  • Sted: Messehuset Tønsberg
  • Påmeldingsfrist: 2. juni
Innkommende saker må foreligge styret senest 26. Mai. Sakene sendes enten på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller klubbens postadresse (Tønsberg Cykkelklubb, Postboks 2159, 3103 Tønsberg). Fullstendig sakliste forelegges på nett 1 uke før årsmøte.
Mvh Styret

Kommende aktiviteter

Ingen oppføringer er funnet

Aktivitetskalender

loader

TCK på Facebook

Landeveisgruppen

Landeveisgruppen

Aldersbestemte klasser år har i år trening på mandag med oppmøte Messeområdet. Nye syklister er hjertelig velkommen.

Kontakt: Per Bergsjø

terreng

Terrenggruppen

Gruppen skal ha et sportslig tilbud som er tilpasset den enkeltes ambisjoner og innsats gjennom hele året. Teknikk, styrke og utholdenhet skal prege treningen.

Kontakt: Hans Magne Holst 

Turgruppen

Turgruppen

Vi ønsker å gi et treningstilbud til deg som tursyklist. Oppmøte utenfor klubbhuset.Tilbudet innebefatter trening onsdager og søndager. Vi legger ut rute i forkant av treningene på Facebook

Kontakt: Hans Magne Holst